|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
למחפשים | מתכנת ברמה גבוהה נסיון של 6 שנים
שלום לכולם,
שמי כפיר ואני עומד לפני גיוס יש לי זמן פנוי של 5 חודשים בערך עד הצבא, אני מחפש עבודות "לחופש" אני מתכנת כבר 6 שנים יש לי בגרות 5 יחידות בשפת JAVA ובעבר יצרתי משחק "איקס עיגול" במסגרת ביה"ס בשפת Scheme. מי שמחפש מתכנת לכל נושא של אתר שהוא אני מציע את עצמי בתור מתכנת במחירים נוחים הידע שלי הוא 100% מכל השפות תיכנות והשפות הבאות:
בעבר יצרתי כמה וכמה אתרים בכל השפות שהזכרתי. עכשיו בזמן האחרון עבדתי על מערכת CMS מקצועית ע"פ האפיון הבא :
במערכת עצמה:
*ועוד = אפשרות להוסיף כל מה שאתם רוצים כל מערכת שהיא, אפשרות להוריד מערכת שכבר קיימת אפשרות לבקש מערכת חדשה ע"פ אפיון מדויק של הלקוח. במקצועי אני לא מעצב כך שאני אזדקק לעיצוב מוכן שלכם, אני אצפה בו אגבש הצעת מחיר ויעביר אותו ללקוח. מקסימום אני אקודד 3 דפי קידוד לא יותר. בסה"כ המחירים נוחים מאוד והם באים לקראת הלקוח. אני יודע שהמחירים בשוק ע"י החברות הגדולות והאנשים הפרטיים גבוהים, אני בתור איש פרטי רוצה לעשות כמה שיותר עבודות ולכן אני עובד עם מחירים סבירים. התיכנות: התיכנות עצמו מתוכנת באופן מקצועי ע"י דף פונקציות מקצועי הקוד כתוב עם הערות שצריך שלמתכנת או לבנאדם שיצפה בקוד יהיה קל ונוח להבין. השירות הוא 100% אני פעיל בערך מהשעות 12:00 עד שעות הבוקר 05:00. עובד non-stop על עבודות ומוצא זמן לכולם. כמה ביקורות עבר בפורום עלי: - ביקורת ראשונה - ביקורת שניה מערכת CMS: - מערכת CMS + htaccess - פאנל ניהול - שם משתמש: admin סיסמא: admin המשתמש עם הרשאות מוגבלות, מי שממש מתעניין במערכת שיצור איתי קשר ואני יתן לו הרשאות מלאות ל 5-10 דקות פרטים ליצירת קשר: MSN: kfir91@gmail.com ICQ: 421629236 EMAIL: kfirs91@gmail.com תודה ויום מדהים. Last edited by Skfir; 19-07-09 at 15:56.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|