|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
PHP קוד:
קוד:
bla.php?act=../../../../usr/home/someuser/somedomain.com/public_html/index לפי דעתי זו לא דרך חכמה לבנות סקריפט שמשתמש הקצה הוא הקובע איזה קובץ הוא יקבל, צריך להכין רשימה קבוע מראש של קבצים. Last edited by SDF; 22-12-06 at 16:56.. סיבה: הסבר יותר מפורט לקוד |
![]() |
![]() |
# 2 | |
Whatever
|
ציטוט:
דבר שני, incldue לא יכול לגשת לתיקיות שאתה לא יכול, וגם לא יכול להוסיף דפים מחוץ לתיקיית ה public_html.
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
רוב השרתים רצים עם mod_php, ז"א כל סקריפטי הPHP רצים תחת היוזר שהapache רץ תחתיו www או apache או כל שטות אחרת, כדי שהסקריפטים של כל היוזרים יעבדו, הסקריפטים הם בד"כ ב777 (ז"א קריא ע"י others). שזאת פירצה בפני עצמה. PHP קוד:
וככה זה ברוב ה"חברות". |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
opendir וכו' מדבר אלייך או שגם את זה אתה עוקף בשניה? ![]() ------ בכל אופן מר נדב המתכנת הדגול, לא עשית משהו יותר יעיל מ ה SWITCH שאני בכלל נגדו, אבל אם מתעקשים על ACT בצורה כזו עם אינקלודים וכו' אז שיבושם להם |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה פשוט יותר קל לתחזוקה, וזאת הבעיה הגדולה של Switch... ואני לא ממש מבין על מה אתה מדבר, שאתה עושה Switch, אתה לא עושה Include? מה אתה כן עושה? בנוסף, אתה אמרת שאתה בכלל נגד Switch, מה אתה כן מציע?
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
SWITCH נוח כתחלופה למספר רב של IFים למה לי לעבוד index.php?page=register ולא כ register.php ? |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
מה שהבאת בהחלט מיותר, אבל, במערכת גדולה, לפעמים יש צורך להשתמש ב- ACT, למשל, כאשר המערכת מונחית מודולים, ואנחנו רוצים להשתמש במודול מסוים
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ובכל אופן, safe mode וopendir לא נעקפים בשניה, לא בPHP לפחות, אבל רוב החברות גם נותנות גישה להרצת CGI, מה שהופך את הנ"ל למיותרים. הרי אם יש לי יוזר בשרת כלשהו, כל מה שאני צריך לעשות בשביל לגנוב למישהו את הקוד, זה רק לדעת מה היוזר שלו, והדומיין. ואז לעשות איזה bla.cgi קוד:
#!/bin/bash cat /usr/home/victim_user/victim.com/public_html/index.php וכן, גם על זה אפשר להתגבר עם suexec. אבל לדעתי, מראש, רצוי שסקריפטים (PHP ודומייהם) ירוצו תחת היוזר שיצר אותם, ולא יוזר אחד, כמו apache, www, httpd וכו'. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|