|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
עוד רעיון חמוד,
נכון שהACT הוא בדר"כ Id מהמסד והId לא יכול להיות אפס. תחשבו על זה ערך מספרי של טקסט זה 0.(זה יכול לפתור בעיות עם משהו מכניס בACT מחרוזת) אין רשומה כזה 0 גם. מה עושים, פתרון :P PHP קוד:
צלם אירועים, צילום אירועים, צילום חתונות, צלם, צילום קוריאן , עיצוב , עיצוב מטבחים , דלפקים , שיש , דמוי שיש , חיפוי קירות Last edited by nevo; 22-12-06 at 20:49.. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
Include-ים מיותרים? מה נראה לך שב- Switch עושים? Switch אולי יותר בטוח, ממש לא יותר מהיר וקשה לתחזוק, אם אתה רוצה משהו יותר נורמאלי תוציא מערך ממסד נתונים שמכיל את כל ה- ACT-ים ה"מותרים" ותבדוק עם ה- act שקיבלת מ- get נמצא במערך...
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא עדיף פשוט לעבוד נטו עם מסד? או במקרה הכי גרוע ובא לי להשקיע עוד דקה ולעבוד עם MOD REWRITE |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
טוב אני מתנצל שחשבתי שאפשר להשתמש ב-readdir ו-switch על מנת לשלוף קבצים עם $_GET באופן אוטומטי, טעות שלי. מתנצל.
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה יודע מה? הנה קוד שאני מביא לך ותמצא לו פירצה: PHP קוד:
תמצא חור אבטחה, אני יתקן, תמצא עוד אחד, אני יתקן...
"אני לא מעצב גרפי... אני לא פלאשר תותח... בטח שלא מנכ"ל של חברת בניית אתרים, כעיקרון אסור לי להיות מועסק.. אבל אני... מתכנת ב-PHP ![]() ![]() ![]() Last edited by tnadav; 22-12-06 at 21:30.. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אבל נדלק על הקטע הזה... מה הרעיון פה... בכל מקרה אתה צריך לכתוב את כל ה ACT האפשריים - אז פשוט תדחוף את זה ב SWITCH מבחינה של יעילות זה גם לא בדיוק יותר יעיל מה SWITCH הפשוט אתה מושך מהמסד. יוצר מערך ואחרי זה אתה מחפש בכל המערך עבור הערך. אהה וגם לא טיפלת במקרה שה ACT לא מורשה...אין לך שום דבר מוגדר כ DEAFULT.... |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני לא אמרתי שזה יותר יעיל, אמרתי שזה יותר קל לתחזוק, והבעיה ב- Switch זה לתחזק אותו, כשזה נמצא במסד נתונים יותר קל, ואפשר גם להוסיף עוד כל מיני דברים נחמדים כמו הרשאות, וזה למה אני חושב שזה עדיף מ- Switch.
![]() |
# 18 |
מ.תיכנות
|
לא ממש יעיל מה שעשית, עדיף switch, ואגב, "להשתיק" את הinclude? מה זה אמור להגיד למשתמשים שיקראו את זה? פשוט, התו הזה, הוא בעצם מקביל למספר פונקציות שקיימות כמו error_reporting וכו', ובמקרה של ארור, הוא לא מציג אותו, השוני פה שזה רק לפונקצייה של האינקלוד.
![]() |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
רוב השרתים רצים עם mod_php, ז"א כל סקריפטי הPHP רצים תחת היוזר שהapache רץ תחתיו www או apache או כל שטות אחרת, כדי שהסקריפטים של כל היוזרים יעבדו, הסקריפטים הם בד"כ ב777 (ז"א קריא ע"י others). שזאת פירצה בפני עצמה. PHP קוד:
וככה זה ברוב ה"חברות". |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
кто ты?
|
למה לא לבנות מערך עם שמות של עמודים קיימים,
[ או לקלוט את העמודים מתוך המסד למערך ] ואז כשמקבלים משהו, לבדוק אם הוא קיים במערך, אם כן אז להציג, אם לא אז לשמור פרטים לטיפול ![]() עריכה: אני רואה שמישהו כבר הציעה את זה ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|