|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
4 קילו זה כלום תלך למכון או אפילו הליכה ברחוב 4 ימים בשבוע כמה קילומטרים, תאכל פחות מ-1000 קלוריות ביום ותוריד את זה בהרבה פחות מעד סוף החופש. כמובן שעדיף שתתייעץ עם מישהו קודם כי אני לא יודע מה המצב הבריאותי שלך.
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לא צריך תוכנית..
אבל זה תלוי אם אתה רוצה גם לפתח שרירים או רק להרזות... אם אתה מדבר בקילו... זאת אומרת שאתה לא מתאמן.. כי מי שמתאמן מעניין אותו אחוזי שומן.. אם אתה לא מתאמן ולא עובד.. ומדבר קילויים נטו.. עזוב את כל השטויות... תעשה את הדברים הבאים , לא צריך תוכנית ולא כלום: תרוץ 3 פעמים בשבוע.. 25-30.. ריצה אבל.. מקסימום 35.. לא יותר.. וגם בהדרגה.. אל תאכל גבינות ודברים מעל 5% שומן... (ככה שאם אתה אוכל מלא חומוס , חומוס זה 18% שומן במקרה הטוב ו32% ברע.. ככה שנצמצם מאודדדד למרות שזה קשה ![]() זהו.. פשוט לא? צריך דבר אחד - אופי.. זה הכל.. Last edited by sport; 06-07-07 at 21:11.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אחי אל תקשיב לחברים שלך, אם אתה שמן, שים עליהם פשוט ז', אתה לא חייב להם כלום, אתה שמנן אז ככה זה.
בכל מקרה, אתה רוצה להוריד במקשל? קח כסף, לך תרשם לחדר כושר, תוך חודש אתה מוריד 5 אם אתה תתמיד בתוכנית אימונים. אחרי זה תלך תצחק עליהם, שיראו איזה לא חטובים הם כמוך P: |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
תרוץ, הכי טוב
# 5 |
חבר מתקדם
|
אל תיכנס לתוכניות הרזיה האלה, זה יהרוס אותך.
תלך על דברים בריאים, אוכל בריא וכו'. תעשה ריצה כל יום וכפיפות בטן ושכיבות שמיכה, אבל תקפיד מדי יום לעלות את הרף. אם תקפיד, תוריד את הארבעה קילו האלה ואפילו יותר תוך חודש. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עריכה שחכתי להגיד: לא הייתי עושה אף פעם דיאטה בגלל התערבות אלא רק אם הייתי רוצה בעצמי. Last edited by DanielS; 06-07-07 at 22:20.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תאמין לי להוריד 4 קילו זה לא הרבה בכלל תעשה דברים פוטים אל תתאמץ תהיה בטוח בעצמך שתצליח ותאכל צת פחות ממה שאתה אוכל וכמובן שתאכל אוכל בריא וקצת אירובי פה ושם ואתה תהיה בסדר תספיק לך הליכה של חצי שעה עד שעה ביום
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
האמת? אני מציע לך לא לקחת אף אחת מהתגובות פה- רשמו כאן יותר מדי שטויות שאפילו נוגדות עובדות מדעיות. תלך למכון, תקבל יעוץ- את ה-4 קילו האלה תרד בלי לשים לב (זה באמת כלום לבנאדם שנמצא בכושר ממוצע/לא טוב).
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מ.תיכנות
|
חח פחות מ1000 קלוריות ביום? זה כבר נמוך ברמה מסוכנת!
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
שמע אחי 4 קילו זה כלום, עם קצת רצון אתה מוריד את זה בקלות.
אך יש מספר כללי ברזל שעליהם יש להקפיד. 1. התמדה - אני לא חושב שצריך לציין את זה אבל בכל זאת - זה הדבר הכי חשוב ואם תילך בשבוע אחד כל יום לחדר כושר ובשבוע שלאחר מכן רק יום אחד - אין פה התמדה וזה לא יתן לך שום דבר, חבל על הזמן. 2. אוכל בריא ומאוזן - לנטות לכיוון של אכילת דברים קטנים ובריאים במהלך היום מאשר 3 ארוחות כבדות מאוד בבוקר צהריים וערב. בנוסף יש לשמור על מאזני פחמימות / חלבונים תקין (ולא, בארוחות המכילות שילוב כגון פירה, אורז וחזה עוף אין מאזן תקין). לשמור על רמה של 1.4-1.6 גרם חלבונים לכל ק"ג ממשקל גופך ליום (בהנחה שאתה תתאמן). 3. כושר, והרבה כושר. לתכנית אימונים טובה אני ממליץ לך להיכנס לפורומים של חדר כושר (יש בתפוז למשל). בשביל שריפת שומנים טובה צריך להקפיד בכל אימון על לפחות 25 דקות של אירובי בסה"כ (ריצה/"סקי"/אופניים וכו', מומלץ לשלב). זה ככה על קצה המזלג ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|