|
|
|
|
# 1 |
|
חבר מתקדם
|
בס"ד
היי.. אני מכיר ומאוחסן אצל הוד סיון מנכל ilserv הרבה זמן, אני לקוח עוד כשהם עוד היו רק גיימינג סרב, השירות פצצתי, השרת סבבה לא ראיתי הרבה נפילות ( אני זוכר רק נפילה אחת) , הוד אחלה גבר, הייתי לקוח VPS (בנוסף לשרתים שיש לי היה לי גם VPS אצלו) ועכשיו קניתי ממנו גם ריסיילר בחו"ל והכל טוב ויפה.. לפני כמה ימים היתה נפילה אבל היא היתה ידוע מראש ולצורך תחזוק והכל היה בסדר.. זאת הנפילה היחידה שאני זוכר.. ממליץ בחום קבלה אצל הפרטי של דימה www.ilserv.net Last edited by ToxicBoy21; 07-03-09 at 22:40.. |
|
|
|
# 2 | |||||
|
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
יש לך חשיבה נכונה, אבל עדיין זה לא אומר שהיא נכונה. נתחיל בקטעים: ציטוט:
אני חיפשתי שירות ואיכות במחיר משתלם. זה שהוא תלמיד בית-ספר או חייל, לא פוטר אותו משום דבר. הוא צריך לספק את מה שהוא מבטיח(שזה אומר גם לשכור צוות בשעות שהוא עצמו לא יכול לתמוך) - אם הוא לא יכול לעמוד בזה הוא צריך לציין את זה בעת הקנייה. לגביי העניין שזה צריך היה לקרות - אנא ראה את הקטע הבא. - - - - ציטוט:
בכל מקרה, אני לא מתמרמר על זה שקיבלתי 20 ימים ולא 24. אני מתמרמר על זה שלא מספיק שהוא לא עמד במילתו בכל התקופה + היום הספציפי, הוא גם ניסה להוריד ימי פיצוי. זה הדבר שהרגיז אותי מאוד. אני לא ממש יודע האם ההחלפה הייתה ממש חשובה. אבל שוב, היה אפשר להעביר את האתרים לשרת חלופי. חוץ מזה, זאת שאלה ממש לא לעניין "ומה עם הלקוח היה גורם נזק לשרת? האם הוא היה מפצה את בעל העסק?" קודם כל אני משלם לו ולא הוא אליי. דבר שני כנגיע למצב שלקוח ישרוף למאחסן איזה RAM או HARD DISK נתחיל לדבר על העניין. עד כה לא נראה לי שלקוח גרם נזק פיזי לשרת דרך המחשב שלו. למה להמשיך? כי לפחות אני אנצל את מה שמגיע לי ממנו, ואוכל איכשהו לצאת מופסד מבחינת לקוחותיי. נכון, האחסון לא יסדר את בעיותיו בזמן זה. אבל כרגע, במקום לעבור לשרת ייעודי עם הכסף של לקוחותיי. אני נשאר בVPS של הוד מכיוון שהבאתי להם חודשים בחינם. היא קידמה אותי בכך שאני אנסה למנוע מצבים כאלו מלקוחותיו בעתיד. ציטוט:
ארבעת הימים זאת לא הבעיה. הבעיה היא שלא מספיק שהוא לא עמד במילתו הוא גם לא רצה לספק את מה שהוא התחייב מראש. ציטוט:
משום מה גם אתה וגם ISRAKAL אומרים שלא היו נפילות. אני לא ממש מאמין לזה, זה נשמע לי מכור. אבל יש לי פתרון פשוט מאוד; אתה מוכן להצמיד SITEUPTIME למשך חודשיים לאתרים שנמצאים על הVPS בכדי לאמת מה שאתה אומר?
![]() מחלקת מכירות - sales [at] scolpy.net מחלקת תמיכה - support [at] scolpy.net בניית אתרי וורדפרס | אחסון אתרים | מערכת לקוחות Last edited by Scolpy; 08-03-09 at 22:40.. |
|||||
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|